Autorijles schakel en automaat

Autorijlessen in de Haarlemmermeer e.o.

Je autorijbewijs halen is een grote stap, het is een kostbare zaak en hierbij is de keuze van een goede rijschool van groot belang. Als je voor rijschool Haarlemmermeer kiest dan weet je zeker dat je goed zit. Onze instructeur komt je voor je autorijles thuis, op school of bij je werk ophalen en je volgt je rijlessen onder deskundige leiding van je vaste instructeur.

Rijschool Haarlemmermeer is een gecertificeerde BOVAG rijschool.
Dit geeft jou als leerling meer zekerheden. Alle BOVAG rijscholen en hun instructeurs worden uitgebreid gecheckt en hebben een VOG.

Wij maken gebruik van een zeer gedetailleerde persoonlijke instructiekaart, voorbeeld materiaal en handelingsanalyses. Een uitgekiend lesplan staat garant voor een verantwoordelijke opleiding. Verder kan je  via ons digitale leerlingvolgsysteem door middel van een App de agenda, vorderingen, facturering en gereden uren inzien.  

Zodra je je bij ons aanmeld plannen we eerst een gratis proefles in. Na deze proefles zullen we je vertellen wat wij denken hoeveel lessen je nodig hebt en hoe alles werkt. Vervolgens kan je in de app zelf je lessen gaan plannen. Wij hebben rijlessen van 1,5 uur omdat dit veel meer effect heeft dan lessen van 50 of 60 minuten. Bij ons heb je de keuze om losse lessen te volgen of om een lespakket af te nemen. Het voordeel van een lespakket is dat je vooraf weet wat je kwijt bent en je qua lesprijs per uur voordeliger uit bent. Mocht het nou zo zijn dat je toch minder rijlessen nodig hebt dan oorspronkelijk geschat, krijg je de niet gebruikte lessen gewoon terug betaald, wel zo eerlijk! Ook kan je het pakket gewoon in termijnen betalen, zo zit je niet direct aan een groot bedrag vast.

Wil je liever niet direct een pakket afnemen, dan is het uiteraard mogelijk per rijles te betalen. De betalingen zullen altijd per factuur worden voldaan, ongeacht of je een pakket neemt of losse rijlessen boekt.

Op ongeveer twee derde van je rijopleiding kan er een Tussentijdse toets  ingepland worden, wat zeer nuttig is ter voorbereiding op het officiële praktijkexamen. Tijdens deze toets ga je met een examinator ongeveer een half uur rijden, om vervolgens feedback te krijgen van de examinator waar je nog aan moet werken. Op deze manier krijg je een kijkje bij het CBR en geeft het je bovenal goed inzicht in hoe je er op dat moment voorstaat. Wat nog mooier is dat als je de ‘bijzondere verrichtingen’ met een voldoende hebt afgerond, je voor dit onderdeel vrijstelling krijgt voor het officiële praktijkexamen.
De tussentijdse toets zit niet standaard in de pakketten, wel dien je voor een tussentijdse toets in het bezit zijn van je theoriecertificaat.

De rijlessen kan je zelf in de app plannen, rijlessen zijn mogelijk op alle dagen van de week, overdag en in de avond. Ben jij klaar om te starten aan je rijopleiding bij Rijschool Haarlemmermeer? Maak dan nu een afspraak voor een eerste rijles door te bellen naar 023-2052664 of een Whats’app te sturen naar 06-23905014. Je kunt uiteraard ook contact opnemen via het contact formulier op onze site of je direct inschrijven. In dat geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

volvo handmatig pook
Autorijles