Over ons

rijschool haarlemmermeer

Over rijschool Haarlemmermeer

Je autorijbewijs halen is een grote stap, het is een kostbare zaak en hierbij is de keuze van een goede rijschool van groot belang. Als je voor rijschool Haarlemmermeer kiest dan weet je zeker dat je goed zit. Onze instructeur komt je voor je autorijles thuis, op school of bij je werk ophalen en je volgt je rijlessen onder deskundige leiding van je vaste instructeur.

Het halen van jouw rijbewijs is altijd onze prioriteit en je bent verzekerd van de hoogste kwaliteit rijlessen. Met de modernste middelen helpen wij jou aan jouw rijbewijs. Via de app kan je zelf je lessen inplannen, je vorderingen bekijken, je facturen inzien, uitleg bekijken over de volgende les, theorie leren en veel meer. Rijschool Haarlemmermeer is hiermee één van de weinige rijscholen die met de digitale tijd mee gaat. Met een deskundige rijinstructeur weet je zeker dat je een rijopleiding op maat krijgt en je goed voorbereid het rijexamen in gaat.

Je volgt de lessen in een Volvo , Mercedes of Volkswagen. Onze auto’s zijn zeer comfortabel en voorzien van alle gemakken die je tegenwoordig mag verwachten. Tevens rijden wij, door onze tankpas en extra bijdrage die wij per liter betalen, Co² neutraal.

Bij ons kan je ook theorieles krijgen, iets wat de meeste rijscholen in de omgeving niet aanbieden. In ons mooie klaslokaal leren we je alle onderdelen van de theorie die je moet weten en oefenen we uitgebreid examens. Hiervoor gebruiken we de beste software die altijd up-to-date is. Lessen worden gegeven door onze eigen instructeurs.

 

Gratis proefles

Zodra je je bij ons aanmeld plannen we eerst een gratis proefles in. Na deze proefles zullen we je vertellen wat wij denken hoeveel lessen je nodig hebt en hoe alles werkt. Vervolgens kan je in de app zelf je lessen gaan plannen. Wij hebben rijlessen van 1,5 uur omdat dit veel meer effect heeft dan lessen van 50 of 60 minuten. Bij ons heb je de keuze om losse lessen te volgen of om een lespakket af te nemen. Het voordeel van een lespakket is dat je vooraf weet wat je kwijt bent en je qua lesprijs per uur voordeliger uit bent. Mocht het nou zo zijn dat je toch minder rijlessen nodig hebt dan oorspronkelijk geschat, krijg je de niet gebruikte lessen gewoon terug betaald, wel zo eerlijk! Ook kan je het pakket gewoon in termijnen betalen, zo zit je niet direct aan een groot bedrag vast.

Wil je liever niet direct een pakket afnemen, dan is het uiteraard mogelijk per rijles te betalen. De betalingen zullen altijd per factuur worden voldaan, ongeacht of je een pakket neemt of losse rijlessen boekt.

Onze instructeurs

rijlessen-in-haarlemmermeer

Maar waarom dan kiezen voor rijschool Haarlemmermeer? Die keuze is voor iedereen verschillend. Wij krijgen vaak leerlingen van andere rijscholen die daar niet verder komen door een ongeduldige instructeur of zelfs een onvriendelijke instructeur. Bij ons staat de leerling voorop, klant is immers koning.
Kies ook met je verstand! Ga niet in zee met landelijke rijscholen. We hebben helaas al te vaak meegemaakt dat leerlingen gedupeerd zijn door grote landelijke organisaties. Je schrijft je bij hen niet in bij een instructeur maar bij een tussenpersoon, die huurt vervolgens een zelfstandige instructeur in. Zo kan het voorkomen dat je meerdere instructeurs treft en ook verschillende voertuigen. Jij betaald netjes maar vervolgens wordt de instructeur niet betaald en stopt met de opleiding. Deze rijscholen gaan regelmatig failliet en gaan verder onder andere namen. Het gebeurt helaas maar al te vaak. Met een lokale rijschool weet je dat je goed zit, want zijn er problemen dan weet je in ieder geval waar je moet zijn en dat is altijd in de buurt.

Bij rijschool Haarlemmermeer heb je altijd persoonlijk contact en ben je ervan verzekerd dat alle instructeurs in dienst zijn van de rijschool. Juist daarom kunnen wij onze kwaliteit ook waarborgen.

Rijschool Haarlemmermeer is tevens een gecertificeerde BOVAG rijschool. Dit geeft jou als leerling meer zekerheden. Alle BOVAG rijscholen en hun instructeurs worden uitgebreid gecheckt en hebben een VOG.

Soms krijgen we ook te horen dat een andere rijschool goedkoper is. Ja dat kan, maar weeg dan tegen elkaar af waarom die ander goedkoper is. Hoe lang zijn de lessen? Wat voor auto wordt er gereden? Wordt je opgehaald of moet je naar een centrale locatie komen? Wat zijn de recensies? Wat voor ondersteuning krijg je? Goedkoop is vaak duurkoop. Bij twijfel, neem dan contact met ons op, we kunnen je alle voor en tegens uitleggen waardoor jij makkelijker je keuze kan maken.

Op onze site vind je alle nuttige informatie. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie of een gratis proefles.

Wij hebben geen lange wachttijden, dus op kort termijn starten is mogelijk!

Zodra je je bij ons aanmeld plannen we eerst een gratis proefles in. Na deze proefles zullen we je vertellen wat wij denken hoeveel lessen je nodig hebt en hoe alles werkt. Vervolgens kan je in de app zelf je lessen gaan plannen (voor schakel lessen). Wij hebben rijlessen van 1,5 uur omdat dit veel meer effect heeft dan lessen van 50 of 60 minuten.

Bij ons heb je de keuze om losse lessen te volgen of om een lespakket af te nemen. Het voordeel van een lespakket is dat je vooraf weet wat je kwijt bent en je qua lesprijs per uur voordeliger uit bent. Mocht het nou zo zijn dat je toch minder rijlessen nodig hebt dan oorspronkelijk geschat, krijg je de niet gebruikte lessen gewoon terug betaald, wel zo eerlijk! Ook kan je het pakket gewoon in termijnen betalen, zo zit je niet direct aan een groot bedrag vast.

Wil je liever niet direct een pakket afnemen, dan is het uiteraard mogelijk per rijles te betalen. De betalingen zullen altijd per factuur worden voldaan, ongeacht of je een pakket neemt of losse rijlessen boekt.

Ben jij klaar om te starten aan je rijopleiding bij Rijschool Haarlemmermeer? Maak dan nu een afspraak voor een eerste rijles door te bellen naar 023-2052664 of een Whats’app te sturen naar 06-23905014. Je kunt uiteraard ook contact opnemen via het contact formulier op onze site of je direct inschrijven. In dat geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Haal jij ook je rijbewijs bij Rijschool Haarlemmermeer? Schrijf je nu in!

×