Stage WRM Rijinstructeur

rijschool haarlemmermeer

Stage WRM rijinstructeur B

Ben je bezig met de opleiding tot rijinstructeur? Stage lopen is hier onderdeel van.

Bent u toekomstige rij-instructeur? Ben u in het fase 3 stagebeoordeling van u opleiding? Bent u opzoek naar een stagementor/ stagebegeleider die u help stagen op u eind examen? Dan bent u bij Rijschool Haarlemmermeer op de juiste adres, wij beiden de toekomstige rijinstructeurs een stage plek voor categorie B auto. Na een voldoende resultaat voor examenfase 1 en 2 moet de toekomstige instructeur – de stagiair – stage lopen bij een rijschool.

Een rijinstructeur die bezig is met stagebeoordeling fase 3a van zijn opleiding categorie B moet praktijkstage van 40 uur met portfolio onder begeleiding van een stagementor stage lopen.

– Ten minste 5 passieve uren (in de auto observeren van een les van de stagebegeleider/stagementor) waarvan u 1 uur mee met een CBR examen gaat.
– Ten minste 35 actieve uren (zelf les geven).

Het belangrijkste deel van stagebeoordeling fase 3/stage bestaat uit het leren begeleiden van een aanstaande rijbewijsleerling. U als rijinstructeur moet aan het eind van uw verplichte stage bij een rijschool examen doen bij het IBKI. Om dit tot een succes te maken; zorgt uw stagementor tijdens u stage bij Rijschool Haarlemmermeer met u aan de slag te gaan volgens IBKI vastgelegd daarvoor gemaakt protocol.

Juist op deze stage komen dan ook de volgende zaken aan bod:

– De leerprocessen
– Opbouw van een praktijkles/rijonderwijs
– Handelingsanalyses
– De rijprocedure en het protocol.

Omdat onze instructeurs de volgende kwaliteiten beschikken; heeft u als stagiair relatief hoge kans op u examen bij IBKI.

– Onze stagementoren/stagebegeleiders zijn langer dan vijf jaar in het bezit van een WRM-certificaat.
– Onze stagementoren/begeleiders zijn stagementor gecertificeerd.
– Tijdens uw stage geeft onze stagiairs les aan een echte rijbewijsleerling, dus een leerling die lessen volgt om zijn rijbewijs te gaan halen bij het CBR.
– Bij het geven van de rijlessen worden er beoordelingsprotocol gebruikt voor onze stagiairs, dat is namelijk het zelfde protocol waarmee uw tijdens de praktijkbegeleidingen, die u moet afleggen bij IBKI gebruikt wordt.
– Examen met leerling van de rijschool.

Wij regelen alles voor je, de stageuren, het meerijden met CBR examen, de leerling voor jouw examen en we reserveren het examen.

Maar we doen meer. Ook na je stage blijf je gewoon mee gaan en les geven. Zo bereiden we je voor op je examen. Wij zullen je namelijk op dezelfde wijze beoordelen zoals IBKI dat doet, tot aan je examen.

Kosten voor de stage WRM B zijn € 850,- (excl. exemenkosten IBKI)

Kom je daarna werken bij rijschool Haarlemmermeer, dan betaal je € 400,-, excl. de examenkosten van IBKI.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over de stage en het examen vindt je bij IBKI.
Let op, stageplekken zijn schaars en alleen beschikbaar indien er plek is.

 Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw

 

rijschool haarlemmermeer hoofddorp

Haal jij ook je rijbewijs bij Rijschool Haarlemmermeer? Schrijf je nu in!

×