Opfriscursus auto

rijschool haarlemmermeer

Opfriscursus en buitenlands rijbewijs

Gratis proefles

Zodra je je bij ons aanmeld plannen we eerst een gratis proefles in. Na deze proefles zullen we je vertellen wat wij denken hoeveel lessen je nodig hebt en hoe alles werkt. Vervolgens kan je in de app zelf je lessen gaan plannen. Wij hebben rijlessen van 1,5 uur omdat dit veel meer effect heeft dan lessen van 50 of 60 minuten. Bij ons heb je de keuze om losse lessen te volgen of om een lespakket af te nemen. Het voordeel van een lespakket is dat je vooraf weet wat je kwijt bent en je qua lesprijs per uur voordeliger uit bent. Mocht het nou zo zijn dat je toch minder rijlessen nodig hebt dan oorspronkelijk geschat, krijg je de niet gebruikte lessen gewoon terug betaald, wel zo eerlijk! Ook kan je het pakket gewoon in termijnen betalen, zo zit je niet direct aan een groot bedrag vast.

Wil je liever niet direct een pakket afnemen, dan is het uiteraard mogelijk per rijles te betalen. De betalingen zullen altijd per factuur worden voldaan, ongeacht of je een pakket neemt of losse rijlessen boekt.

Opfriscursus
Heeft u al langere tijd uw rijbewijs maar bent u onzeker in het verkeer doordat u weinig, nauwelijks of al heel lang niet hebt gereden? Dan is een opfriscursus wellicht iets voor u. Met een ervaren en deskundige rij-instructeur gaat u op pad om alle verkeersregels weer eens door te nemen, deel te nemen in het drukke verkeer en leert u nieuwe voertuigen kennen en alle technieken die daarbij horen. Uiteraard ervaart u dit alles in onze moderne lesauto. Hoeveel lessen u af neemt is afhankelijk van uw wensen en hoe lang u eventueel al niet hebt gereden.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op!

Buitenlands rijbewijs

Heeft u een buitenlands rijbewijs en wilt u deze omruilen voor een Nederlands rijbewijs, dan is dat is sommige gevallen mogelijk. Meer informatie hierover vindt u op de website van de RDW.

Voordat u de Nederlandse wegen op gaat is het echter wel verstandig om een paar rijlessen te volgen.

Vaak gelden er in Nederland net andere verkeersregels dan u heeft geleerd. Ook kan het verkeer hier veel drukker zij dan u gewend bent. Ook bijvoorbeeld wanneer u gewend bent om links te rijden (stuur rechts) dan is het erg verstandig om onder begeleiding te ervaren hoe het is om het stuur links te hebben en aan de rechter kant van de weg te rijden.

buitenlands rijbewijs opfriscursus

Haal jij ook je rijbewijs bij Rijschool Haarlemmermeer? Schrijf je nu in!

×